Acasă Stiri Olt Marius Oprescu, despre noul mandat în fruntea PSD Olt: Realegerea mă obligă...

Marius Oprescu, despre noul mandat în fruntea PSD Olt: Realegerea mă obligă la niște lucruri, atât politice, cât și administrative

Reconfirmarea lui Marius Oprescu în funcția de președinte al PSD Olt îl obligă atât politic, cât și administrativ.

Cel puțin așa a declarat, joi, când a explicat că obligațiile politice pe care le simte ca lider pentru încă un mandat în fruntea social-democraților din Olt țin de câștigarea tuturor alegerilor din 2024.

„Realegerea mea mă obligă la niște lucruri atât politice, cât și administrative. Cele politice țin de câștigarea alegerilor, toate alegerile din 2024.

Cele administrative sunt mai ample și înseamnă ca oamenii pe care noi îi avem și îi susținem și care vor câștiga din nou alegerile să facă o serie de lucruri în interesul comunităților locale astfel încât să putem privi spre viitor, așa cum spune și lait-motivul acestui nou mandat. Să putem privi în viitor că oamenii vor avea încredere în noi și ne vor alege în continuare pe ceea ce facem și pe ceea ce am promis.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentCaracatița care a distrus sportul rege, demascată. Jocurile controversatului Neluțu Varga. Ce implicare are Sorin Grindeanu? – Culisele Statului Paralel, ora 18
Articolul următorProgram special la SPLCEP Ploiești în mini-vacanța de 1 Decembrie