Acasă Stiri Mehedinti ROMÂNIA SUVERANĂ | „România este descoperită din toate punctele de vedere. Singurul...

ROMÂNIA SUVERANĂ | „România este descoperită din toate punctele de vedere. Singurul aspect pozitiv este că ne aflăm sub scutul NATO”

6
0

ROMÂNIA SUVERANĂ | „România este descoperită din toate punctele de vedere. Singurul aspect pozitiv este că ne aflăm sub scutul NATO”Iarna este deja aici, iar România este descoperită din toate punctele de vedere. Singurul aspect pozitiv este că ne aflăm sub scutul NATO, iar în caz de o escaladare a conflictului nu vom fi singuri. 

„Trebuie să acceptăm coordonatele actuale și să înțelegem că trăim în epoca violențelor care se intensifică de la o zi la alta și care pot trece granițele Ucrainei. Aflăm chiar le cel mai înalt nivel că pacea pentru vremurile noastre este un obiectiv frumos, dar îndepărtat. S-a discutat despre posibile negocieri între cele două tabere, însă este drum lung până ca liderii să se așeze la masa dialogului. Mircea Geoană, secretarul adjunct al coaliției aliaților a declarat că luptele vor continua și anul viitor. Trebuie să ne adaptăm acestei situații și să înțelegem pericolul tot mai mare care bate la porțile țării noastre.

Rusia a fost declarată drept stat care sponsorizează terorismul,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentClipe de COȘMAR pentru o fetiță de NUMAI 9 ani din Alba: A fost violată de iubitul mamei și un prieten, iar mama ar fi asistat la scenele de groază
Articolul următorTemperaturile vor scădea astăzi în toată țara