Acasă Stiri Mehedinti Șeful Casei de Pensii explică. Ce sume vor fi pe noile taloane...

Șeful Casei de Pensii explică. Ce sume vor fi pe noile taloane de pensii și cum se dau ajutoarele

Șeful Casei de Pensii explică. Ce sume vor fi pe noile taloane de pensii și cum se dau ajutoareleNoua lege a pensiilor va fi gata în primul trimestru al anului viitor. Este declarația făcută de președintele Casei de Pensii în exclusivitate pentru Realitatea PLUS.

Mai mult, Daniel Baciu a declarat că pensiile trebuie să crească cu același procent, iar ajutoarele sociale pentru cei cu venituri mici vor fi vor fi primite odată cu pensia. Sumele vor fi tipărite pe cupoanele de pensii, iar peste 2,3 milioane de pensionari vor beneficia de ajutorul de 2.000 de lei. Șeful Casei de Pensii mai spune că peste 3,2 milioane de dosare de pensie au fost evaluate până în acest moment. 

„Acest ajutor financiar va fi primit odată cu plata pensiei. va fi evidențiat distinct pe cuponul de pensie după ce se aplică această majorare de 12,5% se acordă și acel ajutor conform pensiei majorate TAIE 04.55 după ce va apărea actul normativ în monitorul oficial noi trebuie să implementăm acestei noi valori în bazele de date astyfel încât în timp util să reușim să tiparim cele 5 milioane de taloane cu noile valori.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentPARADOXUL modernizării căilor ferate propuse de Ministerul Transporturilor – Ce face Sorin Grindeanu – Dezvăluiri explozive
Articolul următorInterdicția produselor din tutun încălzit aromatizate a intrat în vigoare