Acasă Stiri Giurgiu 1.260 pachete cu țigarete, ascunse, descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul...

1.260 pachete cu țigarete, ascunse, descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, 1.260 de pachete cu țigarete, ascunse și nedeclarate. Bunurile aparţineau şoferului mijlocului de transport, care nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru acestea.
În data de 24.11.2022, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni din cadrul P.T.F. Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un microbuz, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 45 de ani.

Cu această ocazie, în urma controlului efectuat, colegii noștri au descoperit, în plafonul acestuia și sub bancheta șoferului, cantitatea de 1.260 pachete cu țigarete de diferite mărci. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că bunurile  aparţin șoferului microbuzului care nu deţinea documente de provenienţă pentru acestea.
Produsele, estimate la o valoare de 28.980 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentSe închide traficul auto în centrul Galațiului
Articolul următorAstăzi este ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor. Cu ce se îmbracă în această zi cele mai importante clădiri din orașele lumii…