Acasă Stiri Giurgiu Cristina Elena DINU: „Prevenţia este un deziderat pe care îl urmărim în...

Cristina Elena DINU: „Prevenţia este un deziderat pe care îl urmărim în mod constant prin politici publice, campanii de educare şi informare și investiţii masive”

5
0

Deputatul PSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu a participat, la invitaţia jurnalistei Alessandra Stoicescu, la #Health_Forumul cu tema “Abonamente medicale – impact social şi avantaj pe piaţa muncii”, ce s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.
La eveniment au participat ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, ministrul Economiei, Florin Spătaru, secretari de stat, colegi senatori şi deputaţi, dar şi reprezentanţi ai unor reţele sanitare private şi ai angajatorilor.
În cuvântul meu am subliniat faptul că #prevenţia este un deziderat pe care îl urmărim în mod constant prin politici publice, campanii de #educare şi informare şi #investiţii masive, însă, de fiecare dată, pare că suntem cu un pas în spate.
Însă, studii recente au arătat că persoanele care au un #abonament de sănătate ajung de 2,5 ori mai des la medic decât cele fără abonament.

Articolul precedentUn angajat concediat de APIA Cluj a câștigat despăgubiri la CEDO
Articolul următorSCRISOARE DESCHISĂ,