Acasă Stiri Giurgiu „FĂ CADOU UN COPAC”- o nouă acțiune de plantare stabilită pentru acest...

„FĂ CADOU UN COPAC”- o nouă acțiune de plantare stabilită pentru acest sfârșit de săptămână pe malul Canalului Cama

Giurgiuvenii sunt invitați și în acest week-end, mai exact sâmbătă 26 noiembrie 2022, începând cu ora 09:00 la o altă activitate de plantare pe malul Canalului Cama, organizată de Asociația MaiMultVerde în parteneriat cu Primăria municipiului Giurgiu și Telekom România.

Așadar, povestea primei păduri comunitare continuă, astfel că în acest weekend vor fi plantați 5.000 de puieți de diverse specii.

Acțiunea face parte din campania „FĂ CADOU UN COPAC” organizată de Asociația ”MaiMultVerde”.

Pădurea comunitară este un concept unic în țară, care poate deveni un exemplu de bune practici în înființarea unei păduri urbane, în directă relație cu comunitățile și administrațiile locale pe care le deservește.

Pădurea comunitară Cama va fi înființată pe malurile canalului cu același nume. Terenul propus spre amenajare de către Asociația ”MaiMultVerde” în colaborare cu Studio Poteca reprezintă parte din malurile Canalului istoric, numit Cama, direct legat de Dunăre.
(Jurnal)  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentDan MOTREANU: „5070 de preșcolari și elevi din familii vulnerabile din județul Giurgiu beneficiază de vouchere de 500 de lei pentru rechizite și îmbrăcăminte”
Articolul următorTroupe, apel către fani: Sper ca sala să fie plină și să-i putem răsplăti