Acasă Stiri Valcea FOTO. Primăria Râmnicului dotează DADP cu autospeciale pentru intervenții de urgență

FOTO. Primăria Râmnicului dotează DADP cu autospeciale pentru intervenții de urgență

19
0

Vineri, 25 noiembrie, la Primăria Municipiului a fost prezentată cea mai recentă achiziție pentru dotarea Direcției Administrării Domeniului Public: o autoplatformă cu nacelă Renault Master cu posibilitatea de operare la înălțimi de până la 20 m. Cu ocazia prezentării, primarul Mircia Gutău a declarat că autospeciala va ușura intervențiile DADP în special pentru remedierea disfuncționalităților din sistemul de iluminat public, dar și în cazul unor lucrări de urgență la blocuri, arbori etc. O altă achiziție menită să eficientizeze activitatea departamentului responsabil de întreținerea domeniului public este o autoutilitară Iveco pentru transport muncitori și materiale, cu benă basculabilă, ce va fi livrată Municipalității în perioada următoare.





Articolul FOTO. Primăria Râmnicului dotează DADP cu autospeciale pentru intervenții de urgență apare prima dată în Vocea Vâlcii.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentO femeie din Roșiori de Vede, prinsă băută la volan în toiul nopții
Articolul următorCazul tinerei de 17 ani din Alba Iulia care a murit de infarct la o sală de fitness: „Adeverința medicală la sală, doar o recomandare, nu o necesitate”