Acasă Stiri Olt Lovitură pentru românii cu pensii de peste 2000 de lei. Majorarea este...

Lovitură pentru românii cu pensii de peste 2000 de lei. Majorarea este mai mică de 12,5%

Ministrul Muncii admite că pensiile de peste 2000 de lei sunt supuse impozitării, dar susţine că vouchere sociale compensează diferenţele.

Majorarea de 12,5% la pensii e mai mică, în realitate, o recunoaşte chiar ministrul Muncii, Marius Budăi. Majorarea de 12,5% la pensii e mai mică, în realitate, pentru cei care iau peste 2.000 de lei. Asta, din cauza impozitului – toate pensiile mai mari de 1.800 de lei vor fi majorate cu 10%. Marius Budăi – ministrul Muncii a precizat că măsurile de sprijin compensează diferența.

„Nu este doar 10, depinde de praguri. Mă bucur și fac recurs la memoria dvs: aceste discuții pe care le promovați despre majorarea de venituri nu le-ați avut în anii anteriori. Prezența PSD la guvernare a adus discuții despre majorări.

Aceste calcule le-am făcut și noi și de aceea avem măsuri de sprijin. Am creat pentru toată lumea acea majorare a punctului de pensie.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentWhatsApp introduce o nouă funcție. Schimbare uriașă pentru toți utilizatorii
Articolul următorSubunitatea de pompieri și stația de ambulanță construite de CJ Olt în nordul județului, operaționale din martie 2023