Acasă Stiri Giurgiu Peste 8.000 kilograme deşeuri de sticlă, cu destinația România, oprite de polițiștii...

Peste 8.000 kilograme deşeuri de sticlă, cu destinația România, oprite de polițiștii de frontieră giurgiuveni

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni alături de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, nereguli privind transferul a peste 8.000 kilograme deşeuri de sticlă. Deşeurile urmau să ajungă în România însă au fost returnate societăţii expeditoare.
În data de 24.11.2022, în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un ansamblu rutier condus de un cetățean român, în vârstă de 56 de ani.
Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, deşeuri de sticlă, încărcate din Bulgaria şi erau destinate unei societăţi din România.
Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii de Mediu Giurgiu.
Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea totală de 8.400 kilograme deșeuri de sticlă.  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentBătaie între două eleve de 15 ani
Articolul următorMajorarea salariului minim din ianuarie 2023 este necesară pentru înscrierea României în calendarul adoptării salariului minim european