Acasă Stiri Constanta Chinezii vor construi o bucată din Autostrada de Centură București Nord cu...

Chinezii vor construi o bucată din Autostrada de Centură București Nord cu bani europeni

21
0

O companie de stat chineză, China Civil Engineering Construction Corporation (CCECC), va construi lotul 3 al Autostrăzii de Centură A0 București Nord, iar tronsonul de 8,6 km dintre Afumați și Cernica ce va costa aproape 400 milioane de lei trebuie să fie gata în doi ani și jumătate.

„Astăzi, am desemnat și câștigătorul pentru proiectarea și execuția lotului 3 al sectorului Nord din Autostrada de Centură București (A0) în lungime de 8,60 km. Câștigătorul desemnat în urma reevaluării ofertelor, după decizia Curții de apel București, este CHINA CIVIL ENGINEERING CONSTRUCTION CORPORATION (CCECC) cu preţul de 397,99 milioane de lei, fără TVA”, a scris pe Facebook Cristian Pistol, directorul general al Companiei de Drumuri.

Durata contractului pentru proiectarea și execuția lotului 3 al A0 Nord, respectiv legătura între DN2 (Afumați) – DN3 (Pantelimon) este de 30 de luni, din care 12 luni sunt destinate perioadei de proiectare și 18 perioadei de execuție a lucrărilor.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentPrimăria Constanței vrea să închidă noaptea locurile de joacă pentru copii, dar nu are cine să țină cheia
Articolul următorCM 2022 Qatar | Meci nul între echipele Angliei şi SUA