Acasă Stiri Giurgiu SCANDALOS! Iată cum transportă unii șoferi, pasagerii, ca pe animale…!

SCANDALOS! Iată cum transportă unii șoferi, pasagerii, ca pe animale…!

Într-o serie  de acțiuni întreprinse de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Giurgiu, parte a unei tematici naționale de control, au fost constatate   abateri de la modul în care sunt respectate prevederile legale în ceea ce privește  serviciul de transport rutier de persoane.
Au fost controlați doi operatori economici: C & I INTERNAȚIONAL SRL și TRANSVALADY SRL, la care pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancțiuni, după cum urmează:  Două amenzi contravenționale, în valoare totală de 45.000 lei și  oprirea temporară a prestării serviciului  a două mijloace de transport de persoane, până la remedierea deficiențelor.
Abaterile constatate în timpul controlului au fost:
Dar hai să vedem în ce hal transsportă unii pasagerii, ca pe animale, deși se percep sume consistente pentru acesr serviciu, de parcă toate condițiile de transport ar fu din cele mai bune.


– folosirea unor mijloace de transport neigienizate și deteriorate,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentPrezență absolută la alegerile Biroului Politic Județean al Organizației Femeilor Liberale! Candidată pentru funcția de Președite al OFL, Elisabeta MIHALCEA (Foto & Video)
Articolul următor1.400 de lei pentru plata facturilor la energie