Acasă Stiri Dolj Un preot a găsit în cutia milei un cec de 40.000 de...

Un preot a găsit în cutia milei un cec de 40.000 de euro

Don Arnaldo Mavero, preot paroh al Bisericii Sant’Agata din Ornago, provincia Monza-Brianza din Lombardia, a găsit în cutia milei o donație anonimă de 40.000 euro. El a declarat pentru Fanpage că acesta nu este altceva decât unul dintre numeroasele gesturi de afecțiune ale comunității față de parohie: „Fiecare contribuie cum poate”, scrie Rotalianul.

„Sacristanul s-a uitat în cutia cu donații, a găsit plicul și l-a deschis. Apoi m-a strigat și mi-a spus: ‘Uite, Don Arnaldo!’. Înăuntru era un cec de 40.000 de euro și o bucată de hârtie”.

Pe biletul fără nicio semnătură erau scrise câteva cuvinte: „Aceasta este oferta mea pentru restaurarea picturilor din biserică”.

„Fiecare contribuie cum poate”

Preotul a povestit că în cadrul bisericii sunt multe persoane care își dedică timp în mod voluntar activităților, de exemplu sunt cei care se ocupă cu curățenia în biserică,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedent7.000 lei amendă pentru persoane care tăiau urechile și cozile unor câini de rasă
Articolul următorDespre legătura de sfințenie dintre Maica Domnului și Muntele Athos – „Să fie darul lui Dumnezeu în locul acesta și asupra celor ce vor viețui aici cu credință și cu bună cucernicie și a celor ce vor păzi poruncile Fiului și Dumnezeului meu”!