Acasă Stiri Olt Vești bune pentru elevi! Statul vrea să acorde mai mulți bani pentru...

Vești bune pentru elevi! Statul vrea să acorde mai mulți bani pentru această categorie de școlari

Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a anunțat vineri că sistemul de acordare al vouchelor educaționale va fi modificat anul viitor și că suma acordată elevilor ar putea crește de la 500 de lei, cât este acum, la 750 de lei.

Vești bune pentru elevi! Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a anunțat vineri că sistemul de acordare al vouchelor educaționale va fi modificat anul viitor și că suma acordată elevilor ar putea crește de la 500 de lei, cât este acum, la 750 de lei.

Deși anul școlar a început de câteva luni bune, voucherele în valoare de 500 de lei, acordate elevilor din medii defavorizate, pentru rechizite, îmbrăcăminte și alte costuri nu au ajuns încă la toți beneficiarii, însă ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene  spune că acestea ar trebui să ajungă în decursul săptămânii următoare.

Astfel, 190.000 de copii din medii defavorizate vor primi săptămâna viitoare tichetele educaționale restante,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentAgricultura pe înțelesul tuturor – Protejarea culturilor la excesul de umiditate din toamnă
Articolul următorCapcana majorării pensiilor. Mulţi pensionari vor pierde ajutoare sociale în 2023, deşi acum se încadrează în pragurile anunţate de Guvern