Acasă Stiri Gorj Conferinţă cu tema „Rolul și Importanța Voluntariatului în Societatea Civilă”, în cadrul...

Conferinţă cu tema „Rolul și Importanța Voluntariatului în Societatea Civilă”, în cadrul Asociației Vasiliada

18
0

Asociaţia Vasiliada a organizat joi, 24 noiembrie, începând cu ora 10.00, în Sala de Conferinţe a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Craiova, Conferinţa cu tema „Rolul și Importanța Voluntariatului în Societatea Civilă”. Conferința a marcat finalul Proiectului „Voluntarii – Ambasadori ai Societății Civile”, implementat de Asociația Vasiliada în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „CORFOO Vzw” din Belgia – Aalst și Asociația „ASOCROM” din Spania-Barcelona, fiind finanțat de către Departamentul Românii de Pretutindeni.
Evenimentul a reunit peste 80 de participanţi, printre care studenți, cadre didactice, preoți și reprezentanți ai mai multor organizații neguvernamentale.
Conferința a fost deschisă de către Pr. Adrian Stănulică, Președintele Asociației Vasiliada: „De peste 20 de ani, lucrarea Asociației Vasiliada în Mitropolia Olteniei a avut în vedere două direcţii prioritare: pe de o parte, oferirea de servicii sociale, prin dezvoltarea de programe care să vină în sprijinul cât mai multor persoane aflate în dificultate, de la copii până la persoane private de libertate,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentSecuritatea site-urilor pe internet și prevenirea fraudelor digitale
Articolul următorTIR-ul cu brazi a ajuns la Motru