Acasă Stiri Gorj Conferinţă cu tema „Rolul și Importanța Voluntariatului în Societatea Civilă”, în cadrul...

Conferinţă cu tema „Rolul și Importanța Voluntariatului în Societatea Civilă”, în cadrul Asociației Vasiliada

Asociaţia Vasiliada a organizat joi, 24 noiembrie, începând cu ora 10.00, în Sala de Conferinţe a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Craiova, Conferinţa cu tema „Rolul și Importanța Voluntariatului în Societatea Civilă”. Conferința a marcat finalul Proiectului „Voluntarii – Ambasadori ai Societății Civile”, implementat de Asociația Vasiliada în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „CORFOO Vzw” din Belgia – Aalst și Asociația „ASOCROM” din Spania-Barcelona, fiind finanțat de către Departamentul Românii de Pretutindeni.
Evenimentul a reunit peste 80 de participanţi, printre care studenți, cadre didactice, preoți și reprezentanți ai mai multor organizații neguvernamentale.
Conferința a fost deschisă de către Pr. Adrian Stănulică, Președintele Asociației Vasiliada: „De peste 20 de ani, lucrarea Asociației Vasiliada în Mitropolia Olteniei a avut în vedere două direcţii prioritare: pe de o parte, oferirea de servicii sociale, prin dezvoltarea de programe care să vină în sprijinul cât mai multor persoane aflate în dificultate, de la copii până la persoane private de libertate,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentSecuritatea site-urilor pe internet și prevenirea fraudelor digitale
Articolul următorTIR-ul cu brazi a ajuns la Motru