Acasă Stiri Olt Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodiile care fac mulţi bani

Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodiile care fac mulţi bani

Horoscop 28 noiembrie 2022. Astrologii anunţă noroc la capitolul bani. Mai multe zodii obţin câştiguri şi din piatră seacă! Mare grijă la cheltuieli. 

Berbec

Berbecii se simt mai bine ca niciodată, mai ales că au reuşit să rezolve în sfârşit anumite probleme care le dădeau bătaie de cap. Este timpul pentru relaxare, poate mergeţi la o plimbare sau ieşiţi la un film. Se anunţă vremuri bune, spun astrele.

Taur

Taurii au noroc la bani şi mai ales când vine vorba de zona carierei. De ce nu, poate fi vorba chiar despre o mărire de salariu. Asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiţi fără griji, chiar dacă instinctul vă îndeamnă.

Gemeni

Gemenii au parte de probleme de sănătate, aşa că o vizită la medic este binevenită. Nu trebuie să vă panicaţi! Nu este ceva grav. În ceea ce priveşte dragostea, nativii care formează un cuplu au parte de clipe de neuitat.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentStarea vremii în Gorj, cu Darius Andrei Norocea – Sezonul rece se apropiere treptat și din punct de vedere meteorologic, nu doar calendaristic
Articolul următorReuniune NATO și aliați la București. Aurescu: Vor fi mai multe premiere. România va fi centrul diplomatic euro-atlantic