Acasă Stiri Dolj Reducere de 5% la serviciile de radiografie pentru pacienții Centrului Medical Phoenix...

Reducere de 5% la serviciile de radiografie pentru pacienții Centrului Medical Phoenix Medicover care au card de fidelitate!

15
0

Pacienții Centrului Medical Phoenix Medicover care au card de fidelitate beneficiază de 5% reducere la efectuarea oricărui tip de radiografie, în cadrul Centrului de Imagistică deschis pe strada Dimitrie Gerota, nr. 18B.

Radiografiile sunt investigații rapide, nedureroase și ajută la diagnosticarea exactă a afecțiunii de care suferă pacientul. Aparatura disponibilă în cadrul Centrului de imagistică Phoenix Medicover este una performantă, de ultimă generație, tocmai de aceea și lista de servicii medicale Radiologie este cât se poate de diversificată.

Radiografii de oase, la Centrul Medical Phoenix

În cadrul Centrului Medical Phoenix Medicover – Centrul de Imagistică de pe strada Dimitrie Gerota, nr. 18B, pot fi efectuate, printre altele, radiografii de: mână și picior, genunchi, femur, gambă, articulație, bazin, calcaneu.

Scopul unei radiografii efectuate asupra oaselor este de a depista multiple afecțiuni, care țin în principal de ortopedie, dar nu numai.

Programează-te acum pentru efectuarea unei radiografii,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentCurtea de Conturi „susține actul de justiție” în cazul lui Bădălău. Ce se întâmplă dacă fostul baron PSD este trimis în judecată
Articolul următorSunt așteptate schimbări la secția de baschet după eșecul cu Argeș