Acasă Stiri Giurgiu Securitatea site-urilor pe internet și prevenirea fraudelor digitale

Securitatea site-urilor pe internet și prevenirea fraudelor digitale

Odată cu evoluția internetului și tehnologiei digitale a crescut și riscul fraudelor informatice. Nu tot ce este pe internet este și de încredere. Însă tot mai greu pot fi detectate site-urile nesigure și acțiunile frauduloase.
În era Web 2.0, site-urile web nu mai sunt folosite doar pentru divertisment și informații așa cum era în anii 2000. În prezent, multe afaceri se desfășoară în mediul online, efectuăm tranzacții digitale, plătim cu cardul prin intermediul site-urilor web etc. Prin urmare, este important să accesăm doar site-urile sigure, securizate, de încredere.
Problema este că dinamismul schimbărilor tehnologice face ca amenințările să se schimbe rapid. Sunt cazuri în care acțiunile frauduloase sunt camuflarea în fața unui design fiabil, care imită site-urile unor bănci sau a aunor magazine online, a unor afaceri de prestigiu etc.
În alte cazuri, oamenii ajung să fie nepăsători și se expun unor medii nesigure. Asta nu se întâmplă întotdeauna din cauza intențiilor rele.  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentAnunț Transelectrica S.A.
Articolul următorConferinţă cu tema „Rolul și Importanța Voluntariatului în Societatea Civilă”, în cadrul Asociației Vasiliada