Acasă Stiri Giurgiu Cine a mai fost arestat, odată cu Niculae Bădălău…Procurorii DNA dezvăluie...

Cine a mai fost arestat, odată cu Niculae Bădălău…Procurorii DNA dezvăluie de ce se temeau primarii din județul Giurgiu, de vicepreședintele Curții de Conturi

 Vicepreședintele Curții de Conturi, a fost  luni dimineață, 28 noiembrie, încătușat la Curtea de Apel București, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.
Cealaltă persoană, Elena Matache, care se pare că este o contabilă a uneia din firmele  familiei  vicepreședintelui Bădălău, a fost reţinută în acest dosar, fiind  plasată în arest la domiciliu.
Fostul ministru al economiei, ex-președinte al PSD Giurgiu  și actualul vicepreședinte al Curții de Conturi este acuzat că i-ar fi dat mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.
”În baza art. 226 C. proc. pen. admite în parte propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DNA, în dosarul de urmărire penală nr. 256/P/2022. 1. În baza art. 202 C. proc. pen. rap. la art. 223 alin. 2 C. proc. pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Bădălău Niculae,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentNicolae Ciucă, un an de mandat de prim-ministru! Misiune îndeplinită!
Articolul următorCine este primarul care l-a turnat pe Niculae Bădălău și ce avere deține cel care este proprietarul bălții pe care se antrenează lotul României de pescuit sportiv!