Acasă Stiri Galati C. Fotea (președintele CJ Galați): ”În 2023 vreau să demarăm construcția noului...

C. Fotea (președintele CJ Galați): ”În 2023 vreau să demarăm construcția noului spital la Tecuci”

18
0

Proiectul noului spital la Tecuci va începe să prindă formă anul viitor. Prezent la Reperul TV, Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, a declarat că până la jumătatea anul 2023 se va turna fundația noii unități spitalicești care va deservi atât Tecuciul, cât și comunele și satele din nordul județului Galați.

”Vreau să-mi țin promisiunea, în primul rând față de tecuceni, pentru care am o responsabilitate majoră și nu vreau să-i dezamăgesc, și în luna decembrie când va fi ședință de Consiliu Județean vreau să se aprobe indicatorii tehnico-economici pentru Spitalul de la Tecuci. Astfel, în ianuarie, vreau să demarăm procedurile de achiziție. Dorința mea este ca în 2023 să începem lucrările la construcția clădirii unui spital nou la Tecuci”, a precizat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, la Reperul TV.

Acesta a mai adăugat că de la preluarea Spitalului Municipal ”Anton Cincu” de la administrația tecuceană la Consiliul Județean s-au investit sume considerabile în aparatură și reabilitarea unității medicale.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentScene șocante pe scările Catedralei Metropolitane din Sibiu: Femei săltate de jandarmi și duse la Psihiatrie
Articolul următorAstăzi îl sărbătorim pe Sf. ANDREI, ocrotitorul românilor, cel care are puterea de a lega și dezlega păcatele oamenilor,