Acasă Stiri Olt El este tânărul din Olt care și-a pierdut viața în accidentul din...

El este tânărul din Olt care și-a pierdut viața în accidentul din Dolj. Era din Deveselu și lucra ca militar la Caracal/ FOTO

Tânărul de 24 de ani decedat, azi-noapte, în accidentul rutier pe care l-a produs în Dolj era angajat al Ministerului Apărării Naționale din 2019.

El se numea Dănuț-Iulian Giurea, era din localitatea Deveselu și era angajat ca soldat la Unitatea Militară 01256 din Caracal.

Tragedia a avut loc pe Drumul Național 6, în localitatea Zănoaga, din comuna Leu, acolo unde autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a intrat într-un cap de pod.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Deveselu, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Zănoaga, din comuna Leu, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod”, a transmis IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentMarius Iancu, de 1 Decembrie: „În momentele grele, românii au ales unitatea și, împreună, au fost mai puternici”
Articolul următorHaos la pediatrie. „Avem un singur medic de gardă la zeci de pacienți. Nu e supraom. Poate greși!”