Acasă Stiri Olt Primarul Slatinei, Emil Moț, a deschis, oficial, Târgul de Crăciun și a...

Primarul Slatinei, Emil Moț, a deschis, oficial, Târgul de Crăciun și a fost aprins iluminatul festiv/ VIDEO

Târgul de Crăciun a fost deschis oficial, joi seară, în Parcul Tineretului din Slatina, evenimentul fiind marcat prin aprinderea iluminatului festiv de primarul Emil Moț, care a apăsat butonul împreună cu cei trei copii ai săi.

Deschiderea Târgului de Crăciun a avut loc în prezența a mii de oameni care au împânzit aleile parcului și suprafața din fața scenei amplasate în aer liber.

„Au fost doi ani de zile în care am fost năpăstuiți de pandemie. Acum, în seara asta, împreună cu cu voi, slătinenii, doresc să începem o lună superbă. La mulți ani dragi slătineni, la mulți ani Slatina, la mulți ani dragi români, la mulți ani România”, a spus, de pe scenă, primarul Slatinei, după care a început numărătoarea inversă. Parcul s-a luminat, apoi, la apăsarea butonului, și, o dată cu el, întreg orașul.

A urmat, apoi, un spectacol muzical susținut de ansamblul etnofolcloric Plăieșii și de îndrăgita cântăreață de muzică ușoară Nicola.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentOrășelul copiilor deschis în Severin
Articolul următorTrei cabane decupate din povești, cu vedere la Piatra Craiului și gazde primitoare: Am fost la Aroa Mountain, în Plaiul Foii și acestea sunt motivele pentru care o să revin