Acasă Stiri Olt Siminica Mirea, mesaj de Ziua României: Unirea s-a făcut să fim uniţi,...

Siminica Mirea, mesaj de Ziua României: Unirea s-a făcut să fim uniţi, om cu om, frate cu frate, român cu român

Senatoarea social-democrată de Olt Siminica Mirea a transmis, joi, de Ziua Națională a României, un mesaj de solidaritate a românilor și de optimism în ceea ce privește viitorul țării.

Unirea s-a făcut să fim uniţi, om cu om, frate cu frate, român cu român, a scris, pe pagina sa de socializare, parlamentarul social-democrat.

„Unirea nu este doar un fapt istoric, ci şi un sentiment românesc, care ne-a rămas în suflete încă de la prima unire înfăptuită de Mihai Viteazul şi ajungând la Unirea de la aceeaşi Alba-Iulia, când, după un război greu, România s-a întregit. Neamul românesc a trecut prin multe războaie de neatârnare. Şi am învins! România de astăzi stă pe soclul construit de strămoşii noştri. România de astăzi priveşte către viitor, un viitor măreţ, european. Anul acesta, după o pandemie care ne-a învăţat multe, am redescoperit frumosul sentiment de solidaritate, pe care românii l-au arătat faţă de vecinii noştri ucraineni,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentO excepțională veste de Ziua Națională a României. Cămașa cu altiță a fost inclusă în Patrimoniul UNESCO
Articolul următorMarius Iancu, de 1 Decembrie: „În momentele grele, românii au ales unitatea și, împreună, au fost mai puternici”