Acasă Stiri Gorj Lider: Angajații CEO riscă să aibă, oricând, accidente de muncă!

Lider: Angajații CEO riscă să aibă, oricând, accidente de muncă!

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, a făcut public faptul că angajații din producție riscă oricând să aibă accidente de muncă. Și asta, pentru că CE Oltenia nu a făcut angajările necesare în subunitățile companiei, fapt care poate duce la sesizarea ITM Gorj de către liderul de sindicat.

Manu Tomescu a afirmat că liderii de sindicat ca Dumitru Pîrvulescu și Gabriel Căldărușe dau mesaje mincinoase când spun că nu există probleme de personal în CEO. ,,În toate subunitățile de producție ale acestei companii este un deficit acut de personal. Au început să ia oamenii dintr-o parte în alta fără să le mai facă protecția muncii la schimbarea locului de muncă. Le atrag atenția, să-i ferească Dumnezeu să se întâmple un accident de muncă, pentru că nu vor scăpa.
În viața mea nu am chemat ITM-ul, nu am făcut reclamații la ITM, dar de data asta nu-i voi ierta pentru că trebuie să demascăm acest mesaj mincinos că nu sunt probleme cu personalul în companie,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentGabriela Horga: La 1 decembrie 1918, România și-a împlinit obiectivul național al Marii Uniri. Transilvania, Basarabia și Bucovina s-au reunit cu România.
Articolul următorPensionară din Motru, condamnată pentru furt de curent. Instalație improvizată în podul casei