Acasă Stiri Gorj Pensionară din Motru, condamnată pentru furt de curent. Instalație improvizată în ...

Pensionară din Motru, condamnată pentru furt de curent. Instalație improvizată în podul casei

O femeie de 70 de ani din satul Leurda, aparținând municipiului Motru, a fost condamnată în primă instanță pentru furt de energie electrică. Pensionara s-a ales cu amendă penală și va trebui să achite și prejudiciul de aproape 15.000 de lei.

Situația a fost semnalată în urmă cu cinci ani de angajații CEZ Distribuție, în urma unui control efectuat la locuința femeii.
„S-a constatat că la acest imobil fusese executată și era folosită o instalație electrică clandestină și improvizată pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, conectată în amonte de contorul electric, în podul casei, pe coloana fază-intrare și nul – intrare a contorului electric.
În urma acestei intervenții neautorizate se ocolea aparatul de măsurare, instalația electrică clandestină fiind compusă din doi conductori electrici (…) și o priză electrică improvizată, fixată cu holșurub pe grinda de lemn a tavanului. La o distanță de aproximativ 50 cm de această priză electrică improvizată,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentLider: Angajații CEO riscă să aibă, oricând, accidente de muncă!
Articolul următorHoroscop 2 decembrie 2022. O zodie trebuie să aibă grijă de finanțe, în timp ce alt nativ se bucură de o mărire salarială!