Acasă Stiri Dolj (VIDEO) Medici și profesori, decorați de președintele Klaus Iohannis

(VIDEO) Medici și profesori, decorați de președintele Klaus Iohannis

70
0

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare, informează Administrația Prezidențială.

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele deosebite avute de-a lungul timpului, pentru excelenţa cu care a asigurat un act medical de înaltă calificare şi dăruire, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer domnului profesor universitar doctor Constantinoiu Silviu, medic, Spitalul Clinic Sf. Maria din Bucureşti.

De asemenea, în semn de apreciere pentru contribuţia importantă în practică medicală, pentru priceperea, grijă şi devotamentul arătate în îngrijirea bolnavilor, Preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler doamnei profesor universitar doctor Coliţă Anca, medic, manager general, Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti; domnului profesor universitar doctor Vinereanu Dragoş, medic, Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti; doamnei profesor universitar doctor Tănase Alina Daniela, medic, director medical al Institutului Clinic Fundeni din Bucureşti;

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentBiden se angajează să modifice legea privind reducerea inflaţiei. Macron: „Vrem să reuşim împreună, nu unii împotriva celorlalți”
Articolul următorUn cetățean a leșinat la manifestările dedicate Zilei Naționale, la Târgu Jiu