Acasă Stiri Constanta „Să pui aproape 9 milioane de oameni să vină cu declaraţii pe...

„Să pui aproape 9 milioane de oameni să vină cu declaraţii pe proprie răspundere pentru a beneficia de un preţ compensat la energie mi se pare o prostie fără margini”

17
0

Consultantul economic Adrian Negrescu a criticat dur ordonanța pe energie a guvernului și a spus că oamenii vor plăti la energie electrică facturi de trei sau chiar de patru ori mai mari decât anul trecut, în primăvară, chiar şi la un tarif de 1,3 lei pe kilowatt.

„Nu suntem atenţi la economie, ne interesează doar să luăm nişte decizii, din păcate, care să dea bine la televizor, să dea bine în presă. Dar, dincolo de aceste decizii care par la prima vedere pozitive, se ascund multe semne de întrebare legate de cum vor fi implementate aceste noi reglementări de la 1 ianuarie, care va fi efectul lor. (…) Chiar şi la 1,3 lei pe kilowatt, oamenii vor plăti facturi de trei sau chiar de patru ori mai mari decât anul trecut, în primăvară, ceea ce pentru marea majoritate a populaţiei va fi o problemă majoră. Nu mai vorbesc, pe de altă parte,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentProiectul “Judo – sport și educație” a ajuns la final
Articolul următorPriorități anunțate de premierul Ciucă după adoptarea Legii bugetului pentru 2023