Acasă Stiri Dolj Juristul Primăriei Aninoasa, depistat cu un cuțit în incinta instituției

Juristul Primăriei Aninoasa, depistat cu un cuțit în incinta instituției

18
0

Anchetă a IPJ Gorj la Primăria Aninoasa, după ce juristul instituției a venit cu un cuțit la locul de muncă. Se fac verificări dacă funcționarul ar fi fost implicat în comiterea vreunei infracțiuni prin folosirea cuțitului.

Deocamdată, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de portul ilegal sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în sediul instituțiilor publice.

„La data de 13 ianuarie a.c. polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, angajat al administrației publice din comuna Aninoasa, a purtat asupra sa, fără drept, în sediul instituției un obiect tăietor-înțepător.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în sediul instituțiilor publice,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentTransportatorii de persoane, în vizorul polițiștilor din Buzău. Zeci de nereguli, descoperite într-o singură zi
Articolul următorFetiță de 3 ani găsită moartă în mașina de spălat