Acasă Stiri Constanta Reacția lui Hagi după ce Farul a pierdut acasă în meciul cu...

Reacția lui Hagi după ce Farul a pierdut acasă în meciul cu CFR Cluj

6
0

gheorghe hagi

CFR Cluj s-a impus clar pe terenul Farului, scor 3-0, și a urcat pe primul loc în Superliga României. Sportiv, Gheorghe Hagi și-a felicitat adversarii.

„În fotbal trebuie să fii pregătit de luptă, să faci lucrurile cum trebuie. Fotbalul este făcut din mici detalii, aici ne-au depășit și a venit acest scor. E o lecție importantă pentru noi. Încercăm acum să revenim la fotbalul nostru. Felicitări lui CFR. A arătat ca o echipă puternică, pragmatică, experimentată. Cred că în plan ofensiv am lăsat de dorit. Dezamăgit de partea colectivă, nu de un jucător. Pierdem cu toții, câștigăm împreună. Preocuparea mea cea mai mare e că echipa n-a făcut jocul obișnuit, puține pase. În teren nu s-a văzut cum am pregătit meciul. Trebuie să reflectăm, să ne gândim foarte bine și să revenim cum am fost până în noiembrie. Noi am demonstrat în tur că am fost cei mai buni și ce putem.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentOcna Mureș găzduiește Turneul „Regele Șahului”: 95 de iubitori al sportului minții, printre care și 6 copii ucraineni participă la concurs
Articolul următorPolițiștii au amendat 70 de pietoni care au traversat strada prin loc nepermis