Acasă Stiri Constanta Primăria a amendat Arhiepiscopia Tomisului pentru efectuarea de lucrări fără autorizație, aceasta...

Primăria a amendat Arhiepiscopia Tomisului pentru efectuarea de lucrări fără autorizație, aceasta a contestat sancțiunea

49
0

Acoperișul a luat foc în urma unui incendiu

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că va contesta amenda dată de Primăria Constanţa pentru că ar fi făcut lucrări neautorizate la acoperişul Palatului Arhiepiscopal, clădirea afectată de un incendiu la în octombrie 2022 (detalii AICI). Arhiepiscopia Tomisului susţine că Primăria putea să dea autorizaţie pentru lucrările de la acoperiş în trei zile, având în vedere că este vorba de o clădire de patrimoniu, care se poate degrada având în vedere condiţiile meteorologice din această perioadă.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a declarat, sâmbătă, că legea obligă proprietarul unei clădiri de patrimoniu să ia măsuri pentru securizarea acesteia în cazul unor ameninţări. 

„Arhiepiscopia Tomisului va contesta amenda dată de către Primăria Constanţa, pentru că o considerăm ilegală din următorul motiv: Legea 50 obligă pe proprietarul unei clădiri de patrimoniu să ia măsuri de urgenţă pentru securizarea clădirii în situaţia unor ameninţări.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentParapet pe rulouri montat pe o porțiune din Autostrada Constanța – București
Articolul următorPrins la volan în comă alcoolică, 4,02mg/l alcool pur în aerul expirat