Acasă Stiri Giurgiu FOTBAL/ Liga a IV-a: ”Real Colibași” a realizat surpriza etapei a 15-a!

FOTBAL/ Liga a IV-a: ”Real Colibași” a realizat surpriza etapei a 15-a!

Sâmbătă, 25 martie, s-au disputat meciurile rundei cu numărul 15 din Liga a IV-a, una în care surpriza etapei s-a înregistrat la Remuș, acolo unde ”Real Colibași”, a câștigat cu 2-1 pe terenul uneia dintre echipele cu tradiție din acest eșalon: ”Energia Remuș”.
Așa cum vă informam într-u material anterior, o partidă interesantă s-a derulat la Comana unde ”Gloria Comana” a condus cu 1-0 la pauză pe liderul seriei Sud, ”Dunărea Giurgiu”, însă partida s-a încheiat cu victoria oaspeților cu scorul de 3-1!

Avîntul Florești s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în fața liderului seriei Nord, ”AFC Singureni”, echipă care este, de departe, principala pretendentă la câștigarea seriei Nord.

Săptămâna viitoare avem un duel important, derby-ul ambițiilor și orgoliilor în care ”Dunărea Giurgiu” va primii pe stadionul ”Astra”, vizita echipei ”Energia Remuș”. 

                              Rezultatele etapei a 15-a, seria Sud :

M.V. Călugăreni – Inter  Valea Dragului              1-0
Unirea Izvoarele –

Articolul precedentSONDAJ. Religia, ca materie de examen la BAC, naște controverse! Ce spun părinții elevilor. Care este părerea Inspectorului general al IȘJ Giurgiu
Articolul următorComună gorjeană, nominalizată la Destinația Anului în România