Acasă Stiri Olt Carburanții s-au ieftinit. Prețul benzinei și motorinei la 28 martie

Carburanții s-au ieftinit. Prețul benzinei și motorinei la 28 martie

19
0

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a ieftinit și benzina și motorina, după scumpirile din ultimele zile.

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București afișează la 28 martie 2023 un preț al benzinei standard de 6,64 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,08 lei/litrul.

Conform analizei Economica.net, față de ziua anterioară, Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a ieftinit benzina cu doi bani pe litru și motorina cu patru bani pe litru.

Ieftinirea de azi vine după câteva scumpiri operate de companie. Astfel, luni Petrom a scumpit benzina cu patru bani pe litru, iar motorina a rămas la același preț. În urmă cu trei zile, Petrom a ieftinit motorina cu patru bani pe litru, menținând prețul benzinei. Cu două zile înainte de această ieftinire, compania scumpise benzina cu cinci bani pe litru, menținând prețul motorinei.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentGigel Știrbu, la 100 de ani de la adoptarea Constituției României: „Un moment important în istoria țării”
Articolul următorAlro Slatina, ședință AGA pentru repartizarea profitului pe 2022 și aprobarea remunerației directorilor pe 2023