Acasă Stiri Gorj Cuverturi, pături și plăpumi: ghidul tău pentru un dormitor de vis

Cuverturi, pături și plăpumi: ghidul tău pentru un dormitor de vis

19
0

Decorarea spațiului în care trăim și dormim are un impact semnificativ asupra noastră și a stării noastre de bine. Ambientul, lumina și culorile sunt elemente importante care creează atmosfera unei încăperi, însă, adesea, întreg farmecul unei camere constă în acele detalii mici, alese cu grijă. O cameră confortabilă, care îți conferă acea stare de bine, este una decorată primitor, în culori calde, cu multe lumini. O astfel de cameră te invită să stai cât mai mult timp în ea, iar timpul petrecut în dormitor, printre țesături fine și în lumină difuză, asigură o odihnă de bună calitate.

Poți oferi dormitorului tău acea atmosferă primitoare și visătoare prin doar câteva elemente foarte simple. Tablouri și postere, perdele și draperii, decorații făcute chiar de tine din flori proaspete sau uscate, obiecte lucrate manual. Însă poate acele elemente care îți fac cel mai drag timpul petrecut în dormitor sunt pernele, așternuturile și cuverturile.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentDispensar de 7 milioane lei la Urdari
Articolul următorFOTO| Zi duhovnicească la Penitenciarul Aiud: Cunoscutul teolog Danion Vasile le-a vorbit deținuților despre martirii și mărturisitorii care au pătimit în temnițele comuniste