Acasă Stiri Gorj Sărbătoare literară la MansArta Bibliotecii Județene „Christian Tell” din Târgu-Jiu

Sărbătoare literară la MansArta Bibliotecii Județene „Christian Tell” din Târgu-Jiu

23
0

Ca o continuare a unei sărbători de prim rang pentru cultura națională – Ziua Internațională a Poeziei – în data de 23 martie 2023, la „MansArta” Bibliotecii Județene „Christian Tell” din Târgu-Jiu au poposit trei autori relevanți ai literaturii române actuale cu trei creații care incită la o atenție deosebită: Bogdan Boeru (roman), Mihaela Albu (interviuri) și Dan Anghelescu (poezie).

Joi, 23 martie 2023, începând cu oara 15:00, la „MansArta” Bibliotecii Județene „Christian Tell” din Târgu-Jiu în prezența unui numeros public format din personalități ale culturii gorjene, cărora li s-au alăturat un grup numeros de liceeni împreună cu profesorii lor, iubitori de literatură, a avut loc un eveniment cultural foarte frumos prin lansarea a trei cărți, diferite ca genuri de abordare. Este vorba de romanul „Benedictiana” al scriitorului dobrogean Bogdan BOERU, volumul de interviuri „O viață în labirintul cărților, 12 dialoguri cu Mihaela Albu”, scris de profesorul universitar dr.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentPrimăvara a început la DJTADCT Giurgiu cu plantat de platani și cu reparațiile majore ale carosabilului!!
Articolul următorBani europeni pentru școlile din Târgu-Jiu. Mobilier, echipamente IT şi materiale didactice