Acasă Stiri Alba BAREM TESTE de antrenament EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022, setul 1, publicate JOI

BAREM TESTE de antrenament EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022, setul 1, publicate JOI

33
0

BAREM TESTE de antrenament EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022, setul 1, publicate JOI

Baremele de corectare și notare pentru testele de antrenament de la Evaluarea Națională 2022 vor fi publicate joi, pe 21 aprilie, au confirmat pentru Edupedu.ro surse din Ministerul Educației. Testele de antrenament din 18 aprilie au fost primele de acest fel din anul 2022, pentru Evaluarea Națională care are loc în luna iunie.

Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație va publica baremele de notare și rezolvare pentru setul 1 de teste, de regulă, în fiecare vineri. Aceasta este o excepție, vor fi publicate joi, ziua de vineri fiind zi liberă legală, Vinerea Mare dinaintea Paștelui ortodox.

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2022, setul 1, au fost publicate de Ministerul Educației luni și ministrul Educației a anunțat în cadrul confererinței organizate de Edupedu.ro pe tema educației financiare că de acum înainte în fiecare zi de luni vor fi publicate astfel de teste de antrenament, mai puțin în ziua de 25 aprilie, lunea viitoare, fiind a doua zi de Paște.

BAREME TESTE de antrenament EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022, setul sau seria 1 la româna, matematică și limba maternă

Articolul precedentBAREME TESTE de antrenament EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022, setul 1, publicate JOI de Ministerul Educației. SURSE
Articolul următorLoc de MUNCĂ de 1000-2000 de dolari pe ZI în Ucraina, ca și mercenar: Ce calificări trebuie să aibă potențialii candidați, pentru o corporație americană