Acasă Stiri Giurgiu Peste 120 de autovehicule, destinate transportului călătorilor și mărfurilor, verificate de către...

Peste 120 de autovehicule, destinate transportului călătorilor și mărfurilor, verificate de către polițiștii în Bolintin Vale. Care a fost bilanțul acțiunii…

18
0

 Miercuri , 4 mai, între orele 6:00 și 10:00, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune în zona orașului Bolintin Vale, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, urmărindu-se în special respectarea normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

Polițiștii rutieri au verificat legalitatea tipului de transport, deținerea și verificarea documentelor necesare efectuării transportului de persoane, respectarea capacității autovehiculului și a traseului stabilit, totodată au fost verificate documentele conducătorilor auto și testarea alcoolscop a acestora.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 131 de persoane și controlate 127 de autovehicule. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 49.040 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale.
Exemplu:
Un bărbat de 40 de ani din localitatea Grădinari, județul Giurgiu a fost depistat conducând autoturismul pe drumurile publice, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice .

Articolul precedentDin 9 mai încep înscrierile pentru concursul de titularizare/ detașare la cerere în județul Giurgiu
Articolul următorFOTO| Polițiștii din Gorj, campanie pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicați copii