Acasă Stiri Galati Începe admiterea la Universitatea ”Dunărea de Jos”

Începe admiterea la Universitatea ”Dunărea de Jos”

21
0

1.520 de locuri bugetate la licență sunt disponibile pentru Admiterea 2022 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, care începe luni, 4 iulie. Cele mai multe locuri bugetate merg către Facultatea de Medicină și Farmacie (263). Urmează, în ordine descrescătoare: Facultatea de Economia și Administrarea Afacerilor (217), Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică (190), Facultatea de Inginerie (150), Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila (103), Educație Fizică și Sport (100) și Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie (100).

Facultatea Transfrontalieră dispune, la admiterea  din vară, de 275 de locuri la buget cu bursă, dedicate românilor de pretutindeni. Facultatea de Arhitectură Navală, unică în țară, are pregătite, anul acesta, 60 de locuri la buget, iar Știința și Ingineria Alimentelor va avea la admiterea din vară, 64 de locuri bugetate. Mai puțin de 100 de locuri bugetate sunt la Litere (93), Științe și Mediu (60), Drept (90) și Arte (30).

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentJean Vlădoiu, despre „transferul“ lui Nistor la FC Argeș: „Nu am discutat cu nimeni!“ | Exclusiv
Articolul următorUPDATE: Detalii privind starea celor două femei lovite astăzi dimineata pe o trecere de pietoni din Giurgiu