Acasă Stiri Gorj În criza energetică: Șefii ANRE premiați! Li se prelungesc mandatele

În criza energetică: Șefii ANRE premiați! Li se prelungesc mandatele

14
0

Focus Energetic: Mandatele a patru dintre membrii conducerii Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE) expiră anul acesta. Se pare că în Coaliție s-ar fi agreat ca mandatele să fie prelungite cu doi ani.

Reamintim, pe 18 octombrie 2017 au fost numiți, de către Parlament, 4 membri ai Comitetului de Reglementare al ANRE: Dumitru Chiriță (președinte), Zoltan Nagy-Bege (vicepreședinte), Cornelia Sulger și Gabriel Gheorghe (membri). Comitetul de Reglementare este format din 7 membri, numiți pe 5 ani. În octombrie anul acesta, celor 4, numiți în octombrie 2017, li se termină mandatul.

Coaliția la Guvernare ar vrea ca, în continuare, președintele ANRE să fie din partea PSD, un vicepreședinte – din partea UDMR, iar al doilea vicepreședinte – din partea PNL. De altfel, Mircea Man, susținut de PNL, este vicepreședinte din iunie 2020. În aceeași ședință, din iunie 2020, parlamentarii au aprobat şi numirea lui Marian Neacşu şi Valeriu Steriu (susținuți de PSD) ca membri în Comitetul de reglementare al ANRE.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentProgramul Rabla pentru electrocasnice revine, de mâine!
Articolul următorAlertă alimentară: Fructe pline cu pesticide vândute în lanțuri comerciale, cu magazine și în Olt. S-a dat ordinul retragerii