Acasă Stiri Gorj ,,Simfonia Toamnei”, la Școala Gimnazială ,,Ecaterina Teodoroiu”

,,Simfonia Toamnei”, la Școala Gimnazială ,,Ecaterina Teodoroiu”

25
0

Elevii școlii au strâns fructe și legume, au desenat în culorile toamnei, au sculptat dovleci și, nu în ultimul rând, au impresionat prin gestul lor frumos, de a oferi toate acestea copiilor aflați în dificultate, din cadrul Centrului pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu.

Cel de-al treilea anotimp al anului a prilejuit organizarea unui proiect educativ sub genericul ,,Simfonia Toamnei”, la Școala Gimnazială ,,Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu. Această manifestare a antrenat elevii școlii, cadrele didactice din învățământul preșcolar, primar și gimnazial, didactice auxiliare, profesori de sprijin, profesor psiholog, profesori logopezi, deopotrivă. Acțiunea educativă, împărțită în trei secțiuni, a debutat cu concursul ,,Coșul abundenței” cu fructe și legume, fiecare clasă participând la concurs cu câte un coș cu fructe și legume variate și apetisante. A urmat cea de-a doua secțiune, la care dovleacul vesel, sculptat sau decorat a fost vedeta concursului ce a provocat creativitatea elevilor, fiind realizat cu multă ingeniozitate de aceștia.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentConsiliul Județean Giurgiu prelungește perioada de înscriere la concursul de ciclism „DANUBE AMATEUR CYCLING TROPHY”
Articolul următorE timpul pentru prima victorie! Baschetbaliștii au meci la Miercurea Ciuc